Profil

Velkommen til ICE Design by Thora H

Håndlavede unika-smykker lavet af Islandsk lava og fiskeskind samt ægte sølv. Smykker og tilbehør helt ud over det sædvanlige.

Thora H er autodidakt smykkemager/designer, er uddannet blomsterbinder, med stor interesse for form og design, og har smykkefremstilling som den store passion i livet.

ICE Design by Thora H er håndlavede unika-smykker inspireret af den Islandske natur. Jeg er opvokset i Island, i en fantastisk, smuk, rå og til tider barsk natur, og det er fra den Islandske natur jeg henter min inspiration, i de mange kontraster og samspillet mellem det fine og det rå. Som f. eks. den fine hvide gletsjer der glimter i solen, og det rå sorte lava.

Alle mine smykker er håndlavede, unika smykker hvor ingen to er ens  og materialerne er naturprodukter og ædelmetaller. Fiskeskindet er bearbejdet i Island og er det lykkedes firmaet bag, at udvikle et rigtig godt og holdbart produkt, der bare skal opleves. Lavastenene bliver hentet i Island og brugt som de er fra naturens side. Metallerne jeg bruger er for det meste finsølv (999) , sterling sølv (925) og 18-22 kt forgyldt sterling sølv. Smykkerne bliver stemplet med lødighed og navneregistrering i henhold til ædelmetalkontrollens bestemmelser.

Jeg har lavet smykker i mange år og men har igennem de sidste år udviklet og fundet mit udtryk og etablerede ICE Design by Thora H sensommeren 2008.

Dette site er et informations og inspirations site. Her kan du få informationer om kommende udstillinger og markeder, faste salgssteder og blive inspireret ved at kigge på de billeder der kommer ind af smykker og stemningsbilleder fra afholdte udstillinger og markeder. Ser du noget her du kan lide, eller er du blevet nysgerrig så kig ud på en en af de faste salgssteder i butik Unika eller Nordatlantens Brygge eller på et af de markeder ICE Design deltager på.

Alle smykkerne er unika smykker, derfor kan jeg ikke garantere at jeg har netop de smykker du ser her på siden. Men der er altid et stort udvalg, og specielle ønsker kan også, som regel imødekommes.

Home party er også en mulighed se mere under Events –> Homeparty.

Med venlig hilsen Thora H